• تاریخ انتشار : 1403/04/28 - 13:12

صعود به قله دماوند توسط متخصص پزشکی قانونی مرکز قلب تهران

دکتر اردشیر شیخ آزادی بار دیگر پرچم مرکز قلب را در بلندترین قله ایران و غرب آسیا به اهتزار درآورد.

به گزارش روابط عمومی مرکز قلب تهران، روز شنبه 23 مرداد 1403 دکتر اردشیر شیخ آزادی استاد پزشکی قانونی دانشگاه علوم پزشکی تهران و مسئول فنی مرکز قلب تهران، قله دماوند که بلندترین قله ایران و غرب آسیا است را برای چندمین بار فتح کرد.
وی از فراز قله 5610 متری دماوند برای همه همکاران شاغل در دانشگاه علوم پزشکی تهران و خصوصاً مرکز قلب تهران آرزوی سلامتی کرد و برای زندگی بهتر و سالم تر با انجام ورزش منظم، رژیم غذایی سالم و اجتناب از دخانیات به همه ی مخاطبین، ورزش کوهنوردی را با رعایت کامل موارد ایمنی توصیه کرد.
دکتر شیخ آزادی تا کنون موفق به صعود به بیس کمپ اورست و قله کالاپاتار در هیمالیای نپال و صعود به قله کلیمانجارو بام قاره آفریقا و صعود به قله البروس بام قاره اروپا و چندین بار صعود به قله دماوند و بلندترین قله های استان های مختلف کشور شده است.

• گروه خبری : افتخارات,حوزه ریاست,گردشگری سلامت